LCHF-rapport vecka 3 #lchf

Vecka nummer tre har passerat. En ren helvetesvecka av många anledningar. De största två anledningarna har varit stress och pollen. Att stress är negativt på många olika sätt är ingen nyhet. Stresshormoner påverkar ämnesomsättningen negativt och bidrar till bland annat reducerad viktminskning. Pollen påverkar också kroppen på många olika sätt, om man är känslig som jag. Medicinen vet jag inte hur den påverkar, men min magkänsla säger att den inte hjälper till annat än att lindra symptomen för pollenallergi.
Nåväl. Veckans resultat:


Som synes så har jag inte gått ner något på vågen. Däremot har både rumpa och midja minskat i omfång. En viktig lärdom för nybörjare är att inte stirra sig blind på vågens kilon. Min teori för föregående vecka är att kortison i allergimedicinen har bundit vatten och därav visar vågen ett noll-resultat, medan måttbandet visar ett minusresultat. Så jag är inte orolig att min fettförbränning har minskat, utan tar resultaten med ro. Av erfarenhet vet jag att det kommer att lösa sig. Det gäller bara ett inte titta på det kortsiktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: